Знаменитий шеф-кухар і ведучий телепрограми "Майстер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився у своєму Instagram черговим фірмовим рецептом. Але цього разу жвавий інтерес фанатів викликав не стільки сам рецепт касуели, скільки той факт, що готував її Ектор в компанії незмінно чарівною і чарівною " ревізорки” Олі Фреймут. На фотографії телеведуча з хитринкою в очах спостерігає за кулінарними дослідженнями Ектора. Природно, Шанувальники не залишилися осторонь. Хтось навіть пожартував, що таку екзотичну "рибку", як Фреймут, зловити непросто.

View this post on Instagram

КОЛИ ХОЧЕТЬСЯ ЧОГОСЬ ОСОБЛИВОГО І НАСИЧЕНО-РИБНОГО, Я НЕ ГОТУЮ БУЙАБЕС, Я ГОТУЮ КАСУЕЛУ 💃🏼 Страва латино-американської кухні, яка є різноманітної в кожному регіоні. Я роділюся своїм рецептом! Зберігайте та готуйте із задоволенням. 1 ст. л. вершкового масла; 1 ст. л.оливкової олії; ½ склянки нарізаного зеленого перцю; ½ склянки нарізаного червоного болгарського перцю; 1 чашка нарізаної цибулі; 2 рубаних свіжих зубчики часнику; 1 чашка тертої моркви; 1 кубик рибного бульйону; ¼ ч. л. паприки; 4 чашки густих вершків; 1 банка кокосового молока; 1/3 склянки білого вина; 1 кг великих креветок, очищених; 12 маленьких молюсків, вичищених; 1 кг риби-меч, нарізати на шматочки (це по класиці, якщо хочете замінити - експерементуйте та діліться результатами в сторіс, відмічайте мене); 1 ст. л. нарізаної свіжої кінзи; 1 ст. л. нарізаної свіжої петрушки; 1 ст. л. томатної пасти. 1. У великій каструлі на середньому вогні нагріваємо оливкову і вершкове масло. 2. Додаємо цибулю, червоний перець, часник, зелений перець, моркву і тушкуємо, поки суміш не стане м'якою і прозорою, близько 10 хвилин, періодично помішуючи. Додаємо сіль і перець. 3. Додаємо вершки, рибний бульйон, кокосове молоко; доводимо до кипіння. Додаємо морепродукти і накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і варимо близько 2-х хвилин, поки не відкриються молюски. Знімаємо з вогню і виймаємо все невідкриті мушлі. 4. Додаємо вино і томатну пасту, варимо ще 20 хвилин. 5. Прикрашаємо свіжою кінзою і петрушкою 🌿 Готуйте за моїми рецептами для найрідніших та діліться їхніми посмішками в сторіс 😉

A post shared by Hector Jimenez-Bravo (@hectorjimenezbravo) on

Популярні новини зараз

42-річна жінка чекала на трійню, але пологи стали шоковою терапією для всіх: "Я бачу ще ніжки"

У родині Фреймут сталося диво: знову вагітна

У родині Комарова зі "Світу навиворіт" довгоочікуване поповнення, вже відома стать малюка

У центрі Києва батько гуляв з мертвим сином у візку: не помітив

Показати ще

"Коли хочеться чогось особливо і насичено-рибного, я не готую буйабес, я готую касуелу" — написав Ектор Браво. А ось і сам рецепт!

Інгредієнт 

1 ст. л. вершкового масла;

1 ст. л. оливкової олії;

½ Склянки нарізаного зеленого перцю

½ Склянки нарізаного червоного болгарського перцю

1 чашка нарізаної цибулі;

2 рубаних свіжих зубчики часнику;

1 чашка тертої моркви

1 кубик рибного бульйону;

¼ Ч. л. паприки;

4 чашки густих вершків;

1 банка кокосового молока

1/3 склянки білого вина;

1 кг великих креветок, очищених;

12 маленьких молюсків, вичищених;

1 кг риби-меч, нарізати на шматочки

1 ст. л. нарізаної свіжої кінзи;

1 ст. л. нарізаної свіжої петрушки;

1 ст. л. томатної пасти.

Приготування

1. У великій каструлі на середньому вогні нагріваємо оливкове і вершкове масло.

2. Додаємо цибулю, червоний перець, часник, зелений перець, моркву і тушкуємо, поки суміш не стане м'якою і прозорою, близько 10 хвилин, періодично помішуючи. Додаємо сіль і перець.

3. Додаємо вершки, рибний бульйон, кокосове молоко; доводимо до кипіння. Додаємо морепродукти і накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і варимо близько 2-х хвилин, поки не відкриються молюски. Знімаємо з вогню і виймаємо всі невідкриті черепашки.

4. Додаємо вино і томатну пасту, варимо ще 20 хвилин.

5. Прикрашаємо свіжою кінзою і петрушкою

Нагадавши, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал " Знай.us " повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал " Знай.ua " писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".