Алла Костромічова, модель зі світовим ім'ям, ведуча модельного шоу на “Новому каналі”, розповіла Каті Осадчій у програмі “Світське життя” подробиці про хворобу свого чоловіка, американського підприємця. Іронічно, що зірка просиділа весь суровий карантин весною 2020 у Києві, тоді як її чоловік дотримувався карантину у Нью-Йорку. Вже приїхавши до України, чоловік, який не відвідував масові зібрання, захворів.

Читайте Знай в Google News!

Алла розповіла, що спочатку вони думали, що хвороба чоловіка виникла від кондиціонера, проте КТ показало, що чоловік захворів на коронавірус. Його госпіталізували у звичайну українську лікарню, в якій чоловіку домогали дуже ретельно. Алла запевняє, що вона і чоловік приємно вражені, вони зберегли найкращі враження від лікування коронавірусу “по-українськи”.



Наразі перед парою стоїть питання: куди їхати жити? Адже пара мешкала у Нью-Йорку, який через коронавірус зазнав складних соціоекономічних викликів: велика кількість мешканців виїхали з міста, тоді як найбідніші та найбільш приречені жителі залишилися у великому місті у період зростання пандемії, злочинності і зниження економіки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, відома модель-трансгендер розповіла про знущання.

Також Знай. ua писав, що найзухваліша з "Супер топ-модель по-українськи" розповіла про свою дівчину.