Соня Плакидюк, фотографка і одна з експерток “Супер топ-моделі по-українськи”на “Новому каналі”, розповіла Каті Осадчій про свою улюблені аромати. За словами Плакидюк, вона має великий гардероб з парфумів і любить їх міксувати. При цьому фотографка не любить моноаромати - парфуми мусять складатися з різних нот. Соня вважає, що її гострий нюх - компенсація за поганий зір. Фотографка навіть припустила, що могли би працювати парфюмеркою. Вона пригадала фільм “Парфюмер. Історія одного вбивці” знятого за однойменним романом Патріка Зюскінда.

Читайте Знай в Google News!

Оскільки Осадча брала інтерв'ю у Соні в образі білявки - жінки поговорили про колір волосся. Всі знають Соню рудою довговолосою дівою, проте зіркова фотографка неодноразово експериментувала зі своїм образом у модельному шоу: вона була і білявкою, і брюнеткою. Соня каже, що вона ніколи не уявляла себе білявкою, проте колір медовий блонд - їй подобається. Крім того, зірка не проти зістригти своє довге волосся у каре. Плакидюк розповіла, що вона вже має досвід зістригання довгого волосся у коротке каре, а тому для неї немає нічого неможливого.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, відома модель-трансгендер розповіла про знущання.

Також Знай.ua писав, що найзухваліша з "Супер топ-модель по-українськи" розповіла про свою дівчину.