Українська співачка Ірина Білик представила нову пісню про кохання під назвою "Осколки". Кадри з кліпу з посиланням на сам кліп з'явилися на офіційній сторінці Білик в Instagram.

Сюжет кліпу розгортається навколо пари,що познайомилася на розкішному курорті . Вони не могли звести один з одного очей! Насичена колористика, чудові декорації, привабливі пейзажі і несподівана кінцівка — ось візитні картки цього відеоролика. Вийшло дуже видовищно. Посилання на відео Білик розмістила в шапці свого профілю.

Не так давно Білик відзначила свій 50-річний ювілей, проте по ній це ніяк не скажеш. У кліпі постає Красива молода жінка, готова любити і бути коханою.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"І тільки осколки, осколки шукаю я на дні душі, навіщо я осколки шукаю, скажи", - співається в приспіві. "Класна композиція! Тільки дуже сумна", - відреагували на новий трек співачки її шанувальники. Прем'єра пісні " Осколки "відбулася через 11 місяців після пісні" Червона помада", яку співачка представила в листопаді 2019 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове Селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.