Актриса Анастасія Заворотнюк, яка в даний момент бореться з важкою онкологічною недугою, вийшла на зв'язок з Андрієм Малаховим, щоб привітати відомого російського співака Миколи Баскова з 44-річчям. Малахов пішов назустріч зірковій колезі і запросив Баскова на свою телепередачу "Привіт, Андрій". У розпал ток-шоу, Малахов несподівано звернувся до співака.

"Сьогодні Настя хотіла зробити тобі сюрприз і навіть зателефонувати в цю студію. Я знаю, ви спілкуєтеся, дружите. Які слова підтримки ти б сказав їй в цю хвилину", - запитав телеведучий, тим самим приємно здивувавши співака. Басков був задоволений!

Малахову і гостям він розповів, що як тільки до нього дійшла тривожна новина про стан здоров'я Заворотнюк, співак тут же записав для неї коротке відеозвернення зі словами підтримки.

Тут же, в студії, Басков поспішив нагадати подрузі, як сильно він, публіка і фанати чекають її повернення.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

"Всі хочемо побажати тобі тільки одного, щоб ти знала, що ти потрібна, що ми за першим покликом готові опинитися поруч з тобою, з усіма тими людьми, з якими ти хочеш зустрітися", — звернувся Басков до Заворотнюк через камеру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що відома співачка терміново звернулася до світу через Заворотнюк.

Також портал "Знай.uа" писав, що дочка тяжкохворої Заворотнюк шокувала новими знімками.