Сергій Бабкін, український співак, учасник легендарного гурту “Пятница”, ніколи не сумує і завжди якомога активніше проживає свої дні. Цього разу співак вирушив по гриби. Світлиною з цього процесу Бабкін поділився на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”.

Читайте Знай в Google News!


На світлині співак у панамці, дощовику і рукавичках сидить навколішках серед лісу. Перед ним відерце, в якому можна побачити вже зібрані гриби. У руках у співака красивий білий гриб. Бабкін спробував пожартувати і підписав цю фотографію: “Сірий знайшов білого”. Взагалі співак активно ділився своєю прогулянкою лісом і зборами грибів у сторіс - там можна побачити навіть перший гриб, який зірвав Бабкін.



У коментарях люди оцінили гумор співака і виразили радість, що грибів багато в українських лісах, а отже можна піти їх позбирати. Тим більше, що збирання грибів не суперечить карантинним правилам: люди рідко шукають гриби великими компаніями, тим більше, що гриби ніколи не шукають у маленькому закритому приміщенні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Сніжана Бабкіна зі сльозами на очах розповіла, що шахраї зламали і вкрали її аккаунт в Instagram.

Як повідомляв портал Знай.ua, дружина Сергія Бабкіна поділилася своїми поглядами на жіноче щастя

Також Знай.ua писав, вітер підняв плаття Сніжани Бабкіної і засвітив її пікантне тату.