Відома українська телеведуча Леся Нікітюк зі своїм шоу "Le Маршрутка" на Новому каналі поїхала в Карпати і знайшла в густих лісах самі грибні місця. Існує навіть грибний туризм.

Читайте Знай в Google News!

У тутешніх густих лісах водиться багато їстівних грибів: маслюки, сироїжки, лисички, білі. Подейкують, можна знайти навіть дорогі трюфелі. Своє щастя в грибному туризмі спробувала і ведуча Нікітюк. А допомагав їй місцевий житель Юрій, який став для зірки провідником у світ грибів.

Леся Нікітюк, фото: прес-служба Нового каналу
Леся Нікітюк, фото: прес-служба Нового каналу

"Чоловіки непогано розбиралися в грибах, але зовні вони не були схожі на грибників, - каже Леся Нікітюк. - Такі міцні і мужні. Вирішила запитати, чим вони займаються. Хлопці виявилися захисниками нашої країни".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У Карпатах, як і на Сході України, чоловіки прочісують "зеленку". Правда, не в пошуках розтяжок з гранат, а щоб знайти щось їстівне.

Леся Нікітюк, фото: прес-служба Нового каналу
Леся Нікітюк, фото: прес-служба Нового каналу

"Ці гриби лікують наші рани, - розповідають вони. - Людина, яка приїхала з війни, відчуває всередині порожнечу, вона в депресії. Деякі по три місяці сидять в квартирі. Тому ми створили "грибну роту" - табір для відпочинку та реабілітації учасників АТО".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Леся Нікітюк перетворилася на гарячу русалку, навіть риб'ячим хвостом не погребувала.

Як повідомляв Знай. ua, Нікітюк в халатику отримала туфлею по лобі, але стала лише красивіше.

Також Знай. ua писав, що довгонога Леся Нікітюк показала пружну попу з балкона, туркам на радість.