Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик зізналася, як їй вдається стійко і на позитивній хвилі переносити осінню хандру і нелегкий початок робочого тижня. Про це вона написала у своєму Інстаграмі.

Читайте Знай в Google News!

Лілія Ребрик проілюструвала свій допис з порадами власним фото. На знімку телеведуча постала в одязі з власної колекції. На Лілії - вбрання ніжного кольору з відкритим декольте, ведуча загадково посміхається.

Лілія Ребрик, фото: instagram.com/liliia.rebrik
Лілія Ребрик, фото: instagram.com/liliia.rebrik

"З понеділком і зі справжньою осінню всіх ❤️ шукайте навіть у суцільних дощах, вітрах і холоді щось позитивні! Ось вам кілька варіантів, які швидко спали на думку:
📌 Горнятко гарячої кави дорогою на роботу;
📌 Яскрава парасолька для жовтневого дощу або якісь жовті (як сонце!) гумові чоботи у калюжах на асфальті!
📌 Теплий обід за розмовою з колегами;
📌 Букет з листя у сусідньому парку;
📌 Дорога додому з роботи без вечірніх заторів!
Я б не відмовилася від жодних з цих пунктів! Хіба що теплий обід я заміню на теплий сніданок зі своїм партнером на "Ранку з Україною" на каналі Україна @anatoliyanatolich.", - написала Ребрик.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Лілія Ребрик, фото: instagram.com/liliia.rebrik
Лілія Ребрик, фото: instagram.com/liliia.rebrik

Зіркова телеведуча впевнена, що "вдаривши" по холодній осені теплими емоціями, можна багато змінити. А, скориставшись її простими порадами, й взагалі - перетворити холодний осінній день на прекрасні і радісні години.

"Вдаримо по холодній осені теплими емоціями 👊 легкого тижня всім без винятку ❤️ На мені костюм з нашої спільної колаборації з брендом.", - зарядила позитивним осіннім настоєм Лілія Ребрик. Лілія Ребрик

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ловелас Зібров отямився і зізнався у коханні дружині Марині: "Скільки років..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", Приходько розкрила всі свої секрети і запропонувала погратись: "Найбільше я боюся..."

Також "Знай.ua" писав, що Андре Тан після одужання від Covid-19 заговорив про розлучення: "Весь цей жах..."