19 жовтня о 21:30 на телеканалі 2+2 відбудеться прем'єра другого сезону гостросюжетного серіалу "Брати по крові" про розслідування зведених братів Кірєєвих, яким доводиться працювати в поліції, незважаючи на складні стосунки.

У продовженні детектива глядачів чекає 12 серій, а сценаристи обіцяють ще більше злочинів, інтриг і абсолютно несподіваних героїв.

Головні ролі в серіалі зіграли Сергій Дерев'янко і білорус Ерік Абрамович, а також Петро Крилов, Наталія Бабенко, Анна Васильєва, Федір Гуринець, Олександр Пожарський.

Акторський склад серіалу "Брати по крові", фото: 2+2
Акторський склад серіалу "Брати по крові", фото: 2+2

Зйомки проходили в Києві та області близько двох місяців. Продюсери серіалу задіяли понад 100 локацій, серед них: ангари, приватні будинки і квартири, морг, лікарні, спортклуби і бари, а також занедбані заводи і недіюче СІЗО.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Події "Братів по крові-2" відбуваються після фатального вибуху, в якому постраждали брати Кірєєви та їхні друзі. Хто залишився в живих, а хто постраждав під час вибуху – головна інтрига, яку глядачі зможуть розкрити в перших серіях прем'єри.

"У другому сезоні у нас новий антагоніст, а ставка ще вище, ніж була раніше. Якщо в першому сезоні брати Кірєєви намагалися знайти і покарати вбивцю власного батька, то тепер під загрозою життя тисяч людей. Максиму і Андрію потрібно запобігти цій загрозі, незважаючи на важке випробування, яке знову розведе братів в різні боки", - зазначає головний сценарист серіалу Олександра Смілянська.

Ерік Абрамович і Сергій Дерев'янко, фото: 2+2
Ерік Абрамович і Сергій Дерев'янко, фото: 2+2

Втративши двох бійців, команда карного розшуку намагається повернутися до нормального життя і продовжити розслідувати злочини, але на них чекають сюрпризи – зміна керівництва і поява у відділі нового судмедексперта. Новоприбулого патологоанатома - веселу і амбітну Христину - зіграла Анна Васильєва. Заради ролі актриса не тільки навчилася кататися на скейті, але і зважилася на експеримент у зовнішності – обстригла волосся.

До речі, створювати образ їй допоміг її молодий чоловік, головний актор серіалу Ерік Абрамович. З ним-то і вдалося поспілкуватися Знай.uа.

Анна Васильєва та Ерік Абрамович
Анна Васильєва та Ерік Абрамович

"У першому сезоні Аня часто приїжджала на майданчик і підтримувала мене, допомагала готуватися, ми разом розбирали сцени і придумували варіанти. Тобто Аня була в матеріалі на всі 100%. Коли я познайомив її з продюсерами, вони самі побачили її захопленість проєктом. Я говорив, що буде круто, якщо в другому сезоні ми попрацюємо разом! Це великий плюс для проєкту! І я радий, що це сталося!" - поділився актор.

Анна Васильєва та Ерік Абрамович
Анна Васильєва та Ерік Абрамович

На героя Еріка Абрамовича чекає непростий виклик в нових серіях - дізнатися, кому і навіщо була вигідна смерть його друзів. Молодший Кірєєв залишиться без підтримки брата і колег, але, незважаючи на це, вийде на слід вбивці. Чіпляючись за найдрібніші докази, Кірєєв дізнається, що в руках злочинця надпотужна зброя, яка загрожує всьому людству.

Ерік, чого очікувати від вашого героя в новому сезоні?

На тлі заплутаних злочинів і повного бардаку в кримінальному відділі Максим Кірєєв буде намагатися відновити справедливість і покарати винних. Звичайно, ці події його змінять! З нахабного й інфантильного хлопця він перетвориться в цинічного, але турботливого брата.

Ерік Абрамович, фото: 2+2
Ерік Абрамович, фото: 2+2

А в чому для вас відмінність між хлопцем і чоловіком?

Відповідальності. Пацан її не усвідомлює і не бере на себе, на відміну від чоловіка.

У першому сезоні у вас було багато динамічних сцен. Коли дізналися, що буде продовження, якось готувалися до екшену?

Так, у першому сезоні було багато крутих сцен! І в другому сезоні їх буде не менше. Погоні, вибухи, перестрілки будуть в повному обсязі, як годиться! Коли я вступав у другий сезон, я попросив продюсерів, щоб мені дали пістолет, максимально наближений до реального. Щоб я міг провертати з ним всі маніпуляції, як і в житті: перезаряджати, ефектно вихоплювати, стріляти. Я тренувався і хотів, щоб мій герой, який вже став досвідченим опером, виглядав на екрані ще більш переконливо.

Як ви думаєте, чому глядачі так полюбили "Братів"?

В першу чергу потрібно віддати належне сценаристам. Вони нереально талановиті люди! До цього дня це найкращий сценарій, який я читав. І другий сезон не розчарує з тієї ж причини. Команда у нас чудова, і герої класні. Від себе я зробив все можливе, щоб цей серіал дійсно полюбився глядачам, я дуже сильно переживаю за його долю, за результат. Я реально хворію цим проєктом. Можливо, через це я дуже часто на майданчику лізу не в свої справи і когось цим напружую. Але я просто не можу стояти осторонь, коли мова йде про створення чогось крутого.

Федір Гуринець, Петро Крилов, Ерік Абрамович та Сергій Дерев'янко
Федір Гуринець, Петро Крилов, Ерік Абрамович та Сергій Дерев'янко

Ерік Абрамович, фото: 2+2
Ерік Абрамович, фото: 2+2

Правда, що крім участі в "Братах", ви встигли знятися у фільмі Netflix?

Так! Два місяці тому я дізнався, що Netflix знімає фільм з Жан-Клод Ван Даммом, і я поставив мету – потрапити в проєкт! Неважливо, в якій ролі! Чи міг простий хлопець з Білорусі уявити, що у нього буде можливість знятися з героєм свого дитинства, людиною з іншого всесвіту - з телевізора!

Кого ви зіграли?

Я зіграв мовчазного охоронця! Це було забавно! Я сподівався побачити щось, що мене здивує - організація, акторська гра... Але здивувало мене дещо інше - оператор. Знімав сам Тьєррі Арбогаст! "Леон", "5 елемент", "Валеріан і місто тисячі планет", "Дансер", це все його фільми. Він чудовий!

Ерік Абрамович з оператором Тьєррі Арбогастом
Ерік Абрамович з оператором Тьєррі Арбогастом

Вдалося попрацювати з Жан-Клод Ван Даммом у кадрі?

Ми взаємодіяли з Жаном. Забавно, що на місце першого трепету швидко приходить професійне мислення. Ти розумієш, що навпроти тебе звичайна людина, точнісінько, як і ти сам (посміхається).

Нагадаємо, повідомлялося, що у Києві проходили зйомки фільму за участю легендарного голлівудського актора Жан-Клода Ван Дамма.

Раніше Знай.uа писав, що відбулася прем'єра мелодрами "Мій коханий ворог", в якому головну жіночу роль зіграла Анна Васильєва. Також у стрічці зіграли Роман Полянський, Марк Дробот і Фатіма Горбенко.

Крім того, Знай.uа побував на зйомках нового романтичного серіалу "Привіт, тату!". Читайте, про що історія і хто зіграв головні ролі.