Російський гуморист Євгеній Петросян, який останнім часом привернув до себе увагу ЗМІ шлюбому з молодою Тетяновою Брухуновою, вирішив поділитися зі своєю аудиторією спогадами з часів молодості. Артист нагадав, що давно виступає на сцені, і раніше там панували порядки, дуже відмінні від нинішніх. Поділився ветеран гумору і фотографією з далекого 1964 року, на якій він розмовляє по телефону.

Читайте Знай в Google News!

Характерно, що Петросян не писав свої жарти сам, для цього у нього був цілий арсенал авторів - ситуація, яку дуже складно уявити сучасним комікам.

Тетяна Брухунова, instagram.com/bruhunova/
Тетяна Брухунова, instagram.com/bruhunova/

"Гастролі в Ленінграді з Державним оркестром РРФСР під керуванням Л.Утьосова. Як зараз пам'ятаю, я сиджу в своєму номері готелю Жовтневий та телефоную ленінградськими авторами-гумористами. Скайпу у нас не було і всього іншого, самі розумієте. Тільки спочатку дзвінки, а потім вже особистий контакт, а потім вже контакт поштою. Треба сказати, такий стан нам не ускладнювало справу, а я б сказав навпаки! Так-так, друзі, тому що інтернет зараз не стільки допомагає нам, скільки шкодить, перемішуючи наші жарти, що глядач не може зрозуміти: хто перший автор, хто перший виконавець? .. Про авторські права зараз взагалі не йдеться ... Та скоро і авторів не залишиться, тому що всі вони стають артистами. Раніше автори писали - артисти виконували. А зараз молодим з нашої справи навіть дивно чути про те, що артист естради виконує не те, що він написав, а то, що йому придумали автори, тобто ненормальність постановки питання в нашій справі вважається нормою, а нормальність - немає. Між іншим, ми правильно тоді вважали: якщо займаєшся і авторством, і виконавство, то щось одне шкодить іншому, ти просто сам не встигаєш, як автор, забезпечувати себе, як виконавця. У мене завжди було від 10 до 20 авторів одночасно (хтось вибував з моєї авторської сім'ї, хтось прибував), і саме вони створювали величезну різноманітність мого репертуару, що приносило глядачам радість", — розповів Петросян.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Молода дружина уникає старого Петросяна, в її красивому житті напоказ йому немає місця.

Як повідомляв Знай. ua, Степаненко крізь образу жартує про зраду Петросяна.

Також Знай. ua писав, що стиліст Пугачової розкритикував зовнішність молодої дружини Петросяна.