Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити в Москву і до карантину активно гастролювала по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото в своєму Instagram. Цього разу зірка порадувала фанатів незвичайним знімком, на якому позує в компанії своєї дочки Софії.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Ані з донькою відображені в момент виходу з автомобіля, співачка вже стоїть на асфальті, а Соня ще визирає з машини і обіймає маму. Перед камерою зірка з'явилася в стильному вбранні – на ній коричневі штани з білим топом і картатим піджаком, а в поверх всього цього вона одягла модне пальто. Її волосся акуратно укладені, а на її обличчі легкий макіяж і мила посмішка. У підписі до фотографії Лорак написала: "Моє маленьке кошеня!". Шанувальники в захваті від нового фото зіркової красуні, її і Соню завалюють компліментами і захопленими коментарями. Багато відзначили, що малятко дуже швидко росте, а тим часом ані все молодіє і молодіє.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.