Мама популярної української співачки Наталія Василівна Лобода не далека від соціальних мереж, тому теж веде свою сторінку в Instagram. У неї 4500 передплатників і 188 опублікованих записів. Наталія працює в столиці України, Києві, фахівцем з енергозбереження і частенько радує новими знімками з відпочинку і своїми дочками.

Читайте Знай в Google News!

Вчора у її дочки був день народження, Світлана святкувала 38-річчя. Тому жінка не упустила можливості, щоб опублікувати архівний анімований знімок і підписати його теплими словами.

"Моя донечка Світланка! У твій День народження Я бажаю тобі завжди бути коханою і щасливою! Ти у нас не боязкий квітка в теплиці, ти твердо знаєш чого хочеш, ти смілива, розумна і працьовита, володієш всіма якостями для того щоб в твоєму житті все склалося найкращим чином! Бажаю завжди тримати при собі удачу і знати, що у тебе є ми - дуже люблячі тебе батьки!",- написала вона.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

LOBODA на фотографії притулилася до рівно сидить матері і тримає її за руки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Юрій Ткач з "Квартал 95" був помічений на публіці відразу з двома красунями: "Неважливо, де лазити"

Як повідомляв "Знай.ua", відомий ведучий Суханов "спокусив" касирку в Сільпо: закрутив прямо посеред супермаркету

Знай.ua писав, спокуслива українська співачка пішла слідами Руслани і втекла в Карпати: справжня гуцулочка.