Білоруський блогер Андрій Бурим, більш відомий під псевдонімом Mellstroy, побив російську модель Олену Єфремову під час одного зі своїх стрімів.

Читайте Знай в Google News!

Бурим записував стрім на вечірці, де грубо спілкувався з дівчатами, обговорюючи їх зовнішність і поведінку. Однією з його співрозмовниць стала Олена Єфремова.

"Язик весь покоцаний, жовтий! Та ти чимось хворієш! У тебе над бровою якийсь пухир гнійний виріс. У тебе на обличчі написаний цілий лист венеричних хвороб", - сказав блогер у розмові з дівчиною.

Олена Єфремова, фото з Instagram
Олена Єфремова, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У відповідь модель назвала блогера шизофреніком. Після цього Єфремов взяв дівчину за горло, а потім кілька разів ударив її головою об стіл.

"Мелстрой побив мене вчора вночі і прилюдно принизив у своєму стрімі. Всі, хто може допомогти з організацією судового процесу і володіє цінною інформацією з цього приводу - будь ласка, дайте зв'язок через Дірект з позначкою "суд/адвокат". Я в жаху від цієї ситуації. Просто хочу, щоб він отримав за це покарання і такого не повторювалося ні з однією людиною. У моєму роті криваве місиво з заліза, крові та шматків шкіри. Перебуваю в стані афекту, кінцівки трясе, голова розколюється при будь-якому повороті/русі", - написала модель у своєму Instagram.

Також Олена опублікувала в соцмережі уривок з того самого стріму, на якому стала жертвою блогера, а також фото з закривавленим обличчям.

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, екскохана Серьоги відкрила правду про зради і побиття репера: "По голові ніби стрибали".

Як повідомляв портал Знай.uа, жінку жорстоко бив чоловік з вітчимом, викликала копів 4 рази: "Поліція ніяк не реагує".

Також портал Знай.uа писав, що у Харкові озвірілий таксист напав на клієнтку і відібрав телефон: "Я не економ клас".