Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. Цього разу знаменитість порадувала публіку незвичайним і навіть зухвалим фото, на яких з'явилася в пляжному образі, а в підписі до нього подякувала фанатам за привітання з днем народження, який святкувала напередодні.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Світлана відображена в красивій локації - вона постала на прогулянку на розкішній яхті, а за її спиною видно красивий закордонний пейзаж. Перед камерою зірка з'явилася в спокусливому смугастому купальнику з оригінальною накидкою, цей наряд підкреслив витончену фігуру і стрункі ноги співачки. У підписі до фотографій Лобода написала: "Читаю ваші численні привітання і купаюся у вашій любові. Дякую ❤️". Фанати в захваті від нових фотографій зірки, її завалюють компліментами в коментарях до публікації. Багато хто запитує про незвичайну дорогоцінну обручку, яку помітили на безіменному пальці Світлани. Деякі припустили, що цю обручку співачці подарував німецький рокер Тілль Ліндеманн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.