Голлівудська акторка з українським корінням Ольга Куриленко, яка свого часу стала дівчиною Бонда, знявшись в легендарній "бондіані", підкорила не тільки режисерів, а й всесвітньо відомих дизайнерів і подіуми. Красуня, яка не так давно важко перехворіла на коронавірус, часто радує шанувальників яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу вона порадувала публіку чарівним фото, на якому з'явилася у витонченому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Ольга позує в цікавій локації - вона стоїть на знімальному майданчику з яскравими софітами. Перед камерою вона з'явилася в цікавому вбранні - на ній укорочені темні штани незвичайного фасону і біла блузка, а Свій образ актриса доповнила строкатими туфельками на низькому ходу. Схоже, зірка змінила зачіску, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. у підписі до фотографії Куриленко розповіла, що це знімок був зроблений на зйомках для корейської преси. Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зіркової красуні, засинаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще