Відома українська співачка Alyosha разом із фронтменом гурту "Антитіла" Тарасом Тополею втретє стали батьками. Зірка замислилась про колискові для своєї маленької принцески. Про це співачка написала пост на своїй стоірнці у instagram і додала відео колискової.

Читайте Знай в Google News!

"Стільки народних пісень втрачено і забулося. Цікаво дізнатись, як багато людей знають українські народні колискові. Якщо знаєте, напишіть куплети або джерела, де можна молодим мамам знайти пісні для спокійного сну малечі😊🙌", - пише він.

Українці одразу підхопили тему і почали ділитись у коментарях своїми лайфхаками і колисковими, які допомагають малятам, як молитва, а з уст мами взагалі - цілющі і магічні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ніколи не чула( Дуже гарно, хочеться продовження.
Може Вам записати альбом з колискових😍", "Какая ты умничка ❤️, голос красивый, Машеньке 😘😘😘, люблю Вас девочки красотки 🙏😘😍🤗👏❤️", "Даруйте їй дні променисті, і небо, і сонце яскраве, а серце ласкаве і чисте вона і сама уже має", - міркують українські матусі у коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружина Тараса Тополі з "Антитіл" Альоша показала, як правильно відправляти дітей до школи: "Ранки бувають різними".

Як повідомляв Знай. ua, Тарас Тополя пояснив, як раз і назавжди витіснити пропаганду Росії.

Також Знай. ua писав, що фронт-мен" Антитіла " Тарас Тополя згадав дитинство в Бабиному Яру.