Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася дуже важливим для українок постом, в якому розповіла всю правду про користь і шкоду таких продуктів, як картопелька і паста (макарони).

Так, артистка зазначила, що багато дівчат, які практикують здоровий спосіб життя, навідріз відмовляються від страв з цих продуктів - мовляв, калорійно, та ще й нічого корисного немає. Аніта впевнена, що красуні, які люблять і картоплю, і пасту, але вирішують попрощатися з апетитною їжею, ризикують переїдати іншими, дуже схожими на улюблену їжу смаколиками, наприклад, булочками та іншими солодощами. Кращий варіант - не відмовлятися від того, що любиш, але не зловживати кількістю і особливо розміром порцій, у всьому знати міру.

Часто люди бояться картоплі і макарошок ( це ж продукти для поправлення), але при цьому поглинають рясно солодощі і булочки 🤪 Випадковість? Не думаю! Коли ми себе не обмежуємо в тому, що хочемо, то і не зриваємося потім на схоже, тільки у великих розмірах. А у вас макарошки асоціюються зі здоровим харчуванням або з шкідливим?

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко в сміливій сукні показала, як ефектно відсвяткувала 36-річчя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аніта Луценко зізналася, що ефективніше - велотренажер vs бігова доріжка.

Також "Знай.ua" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео.