Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив кумедне відео зі зйомок загадкового шоу "Маскарад", де бореться за перемогу в команді з Потапом і Наталією Могилевською проти команди Монатіка, MARUV і Влада Ями.

Так, у третьому випуску члени журі намагалися відгадати, хто ж ховається під величезним і важким костюмом милої Дракоші, яка ще більше заплутала членів журі, виконавши хіт Rammstein "Du Hast". На допомогу і Юрій Ткач, і Влад Яма вирішили покликати своїх найвідданіших фанатів - маленьких доньку і сина, щоб дізнатися, чи є у дітей якісь здогадки.

6-річна красуня-донька Юрія Ліза, яку його аудиторія знає, як "крихітку Ліззі" досить часто з'являється на екранах. Дівчинка зізналася, що у неї "в голові порожньо", але пізніше припустила, що це може бути Тіна Кароль. А ось танцюрист Влад Яма показав публіці сина Леона вперше, до цього зірковому батькові і його дружині Лілії вдавалося приховувати обличчя юного красеня навіть на сімейних кадрах в Instagram. У хлопця теж не було здогадок, але команда Монатіка думає, що Дракошею може бути і Юлія Саніна, фронтвумен групи The Hardkiss. До слова, у членів журі є ще кілька варіантів: Віра Кекелія, Мішель Андраде, Tayanna.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

А ви як думаєте? Хто скривається за образом #дракоша? @tina_karol чи @the_hardkiss ??? Може є інші варіанти? )

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше