Анна Заворотнюк - 24-річна донька відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка довгі місяці бореться з онкологією. Дівчина активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників своїх і маминих яскравими фото зі свого життя. Так, нещодавно дівчина показала в соцмережі милі знімки з нової фотосесії на території московської резиденції і поділилася думками стосовно сенсу життя.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анни Заворотнюк в мережі Instagram.

Публікація Анни Заворотнюк, скрімшот: Instagram
Публікація Анни Заворотнюк, скрімшот: Instagram

Публікація Анни Заворотнюк, скрімшот: Instagram
Публікація Анни Заворотнюк, скрімшот: Instagram

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Ми часто замислюємося в чому сенс життя, в чому ми бачимо щастя. І часом ми женемося за порожніми міражами, за зовсім неважливими речами, можливо навіть не розуміючи цього. А щастя, як правило, буває поруч. І це напевно саме життя. Адже життя не завтра і не вчора, вона сьогодні, в цю секунду. Радість від того, що ти живеш, бачиш близьких і відчуваєш цей прекрасний світ в повній мірі. А яке ваше відчуття щастя?", - запитує Аня у своїх підписників.

Також варто нагадати нашим читачам, що акторка Анастасія Заворотнюк, яка в даний момент бореться з важким онкологічним недугою, вийшла на зв'язок з Андрієм Малаховим, щоб привітати відомого російського співака Миколу Баскова з 44-річчям. Малахов пішов назустріч зірковій колезі і запросив Баскова на свою телепередачу "Привіт, Андрій". У розпал ток-шоу, Малахов несподівано звернувся до співака з сюрпризом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, донька онкохворої Заворотнюк знайшла останню віддушину і розраду.

Як повідомляв Знай.uа, донька онкохворої Заворотнюк зізналася в пристрасті до "старих і синіх".

Знай.uа писав, донька онкохворої Заворотнюк стривожила фанатів.