Чоловік відомої української співачки і солістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість поділився яскравим кадром, позуючи на території їх з Надею білосніжного будинку, сховавшись в кущах ялівцю.

Так, артист, рекламуючи популярний алкогольний напій, розповів, як 2020 рік, особливо коронавірус COVID-19 "обламав" їх з дружиною плани на грандіозну вечірку біля басейну. Володимир зазначив, що після переїзду в їх затишне гніздечко до пари влітку приїжджали різні друзі, залишалися ночувати на кілька днів, а ось тусовки, як в американських фільмах, так і не було. До слова, Дантес і Дорофєєва планували гуляння ще з осені 2019 року, як тільки остаточно оселилися за містом.

Як ми хотіли влаштувати вечірку. Ми живемо в будинку. Переїжджали ми в нього, коли вже була осінь і ось літні дні толком не застали. Тому всю зиму говорили: "прийде літо і ми закотимо таку вечірку, що, ну...». Як ви зрозуміли точного розуміння не було, але знали, що буде знатне гуляння. Прийшла весна, а з нею і пандемія. І як всі нормальні люди ми дуже злякалися. Але мрія закотити вечірку залишилася. Ми чекали на літо) прийшло літо. До нас приїжджали друзі, залишалися на кілька днів, було чудово. Але вечірки біля басейну, як в американських фільмах так і не було... Тому заздалегідь прошу, 2021рік, давай без фігні. Ми підготувалися максимально. У нас все є. Басейн, друзі, мартіні фієро, тонік, їжа, спальні місця... Тепер справа за тобою. З тебе - відсутність вірусу)))))

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.