Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість відверто зізналася в інтерв'ю шоу "ЖВЛ", що розлучилася з чоловіком, російським бізнесменом Олександром Комковим, а неполадки в особистому житті почалися ще в грудні-місяці. З моменту їх пишного весілля у Венеції, де Аліна поміняла цілих 5 суконь нареченої, пройшло менше року.

Зокрема, красуня не впадає у відчай і зазначає, що життя триває. У дівчини насичений робочий графік, а свої емоції вона виміщує у віршах, які зазвичай публікує з хешгегом #стихиалинкиблондинки. Так, артистка продемонструвала кілька кадрів з прогулянки по Києву, примірявши довгий тренч бежевого кольору і яскраво-червону блузу, милуючись рожевими хмарами.

❤️ #стихиалинкиблондинки Как стрелки на хрустальном циферблате Разделят полночью сегодня и вчера... Я вновь уйду...в слегка примятом платье.. Растрепанном не ветром октября.. Я вновь сбегу, как в сказке, обреченно... Лишь тыквы нет...карет и волшебства.. Уйду и вспоминаю увлечённо Не бал, не принца, а твои уста.. Уйду.. обременённая судьбою, Там ждут меня.. так нужно..так должна.. И скрипнув дверь отрежет путь за мною В тот мир, где я с другим.. но где одна.. Как день сурка вся жизнь... перед глазами И мечется душа чужой тропой.. Не счастлива, грустна..но ноги сами.. Ведут меня всегда..всю жизнь.. домой.. У золушки есть туфелька..есть выход.. А мне б найти к свободе черный вход.. Ненужно мне чудес, ненужно выгод.. Я, как Пьеро..судьба - как кукловод.. Так бесконечен каждый миг до новой встречи.. И лишь с тобою стрелки всё спешат.. Я жду, как вечность тот особый вечер.. Чтоб никогда часов не наблюдать ..

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.