Сестра загиблої в ДТП Марини Поплавської висловила своє невдоволення пам'ятником, який хочуть встановити в Житомирі. Жінці не сподобалося, що колеги артистки не погодили з нею скульптуру, тому сестра загиблої акторки розкритикувала шляхетні наміри колег артистки по "Дизель Шоу".

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє сестра Марини Людмила Поплавська на своїй сторінці в Facebook.

Артисти "Дизель Шоу" ініціювали створення пам'ятника на честь загиблої колеги, який хочуть встановити в парку в Житомирі. Однак сестра загиблої не схвалює скульптуру. Людмила Поплавська назвала пам'ятник "розважальним атракціоном".

Поплавська, фото: youtube
Поплавська, фото: youtube

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Я перепрошую, але саме зараз пам'ять перетворюється на розважальний атракціон "фото із зіркою". Паркова скульптура немає нічого спільного з моєю рідною людиною", - написала Людмила в блозі.

Людмила Поплавська також зауважила, що з родиною не погодили, як виглядатиме скульптура. На думку сестри, пам'ятник вийшов невдалим, адже він не відображає образ Марини Поплавської.

"Ця скульптура - спотворення образу Маріанни Поплавської як вчителя, обдарованої актриси, гордості своїх батьків, носія католицьких традицій", — додала вона.

Яу відомо, у Житомирі, на Корбутівському кладовищі, встановили пам'ятник Марині Поплавській, яка 2 роки тому загинула в трагічній ДТП.

Нагадаємо, житомирянка Марина Поплавська, зірка проекту "Дизель шоу", трагічно загинула в ДТП в жовтні 2018 року. Аварія трапилася близько 7 години ранку поблизу села Мила Києво-Святошинського району на автодорозі Київ-Чоп.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Марина з нами: зірки "Дизель шоу" розповіли, що вбило Поплавську Для друзів вона так і залишилася - вічно усміхненою "дівчинкою із Житомира"

Як повідомляв портал "Знай.uа" Зірка "Дизель шоу" лягла під ніж заради маленького сина: відео Лікарі попереджали - вона могла ніколи не встати на ноги.

Також Знай.uа" писав, що копи назвали винного у смерті Марини Поплавської: понесе жорстке покарання.