Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, досить активно веде свою сторінку в Instagram. Зараз за життям зірки спостерігає майже 2,5 мільйонів користувачів соцмережі.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно Полякова поділилася свіжим селфі, на якому позує в строгому вбранні та з яскравим макіяжем – шкіряна сукня, чорний жакет, чорні стрілки на очах і червона помада на губах. У підписі до фотографії виконавиця хітів "Нічна жриця" і "Королева ночі" поцікавилася у шанувальників, що їй краще розміщувати на сторінці.

"Давно в стрічці селфі не було.., що постити? Фото в купальнику, стрітлуки, селфі, або професійні?" - написала артистка.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Красуня!", "Без купальника)", "Розумниця і красуня!", "Все буде красиве 😍", "І селфі👍 😉 💖", "Губки красиві🔥 🔥 🔥", "Скажіть, будь ласка, коли буде новий кліп? Ми вже чекаємо🤪 💛", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Оля Полякова без сорому показала, як вибирає подружок, а ті й не проти: "ведуся на циц*ки".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова після скандального виступу перевірилася на Covid-19.

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова в прямому ефірі зчепилася з харківським губернатором Олексієм Кучером.