Сьогодні, 20 жовтня, світ кінематографа країн СНД потрясла сумна новина. Не стало відомої актриси театру і кіно Ірини Скобцевої. Ірина Костянтинівна дожила до 93 років. Цікаво, що вона померла в один день зі своїм чоловіком – Сергієм Бондарчуком, але пережила його на 26 років. Багато зірок кінематографа в соціальних мережах опублікували пости пам'яті відомій актрисі. Не залишився осторонь і Сергій Безруков.

На своїй сторінці в Instagram він опублікував пост пам'яті, в якому розповів, як познайомився в іриній Скобцевій. Безруков згадав, що вони познайомилися на знімальному майданчику фільму "Золото" за книгою Мамина-Сибіряка. Він грав роль Гордія Брагіна, а вона – його мати. Сергій відгукнувся про Ірину Костянтинівну, як про приголомшливу, благородну і неймовірно красиву жінку.

"І в свої вже похилі літа залишалася справжньою жінкою: красивою, ставною, благородною."–- написав Безруков на своїй сторінці в Instagram. Він зазначив, що був щасливий працювати з Іриною Скобцевою в одному кадрі. "Світла їй пам'ять. Ролі Ірини Костянтинівни-золотий фонд російського кінематографа...",- резюмував Безруков.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, роки безжальні: актори серіалу "Бригада" змінилися до невпізнання, як виглядають Саша Білий і компанія.

Як повідомляв Знай.ua, Україна закрила двері перед новими російськими книгами: повний список.

Знай.ua писав, поповнення в родині Безрукова: актор ошелешив фанатів радісною новиною.