Відома українська телеведуча і улюблениця глядачів Алла Мазур кілька місяців тому відкрила шанувальникам особисту трагедію – у неї рак. Довгий час українці підтримували телезірку, слали їй теплі слова і бажали якнайшвидшого одужання. На щастя, Аллі вдалося перемогти страшну хворобу, і вона змогла повернутися в ефір "ТСН Тиждень". А нещодавно вона відзначила 55-річний ювілей в радикально новому образі - з короткою стрижкою і в кольорі блонд. Цього разу у своєму мікроблозі в Instagram зірка опублікувала новий пост, який присвятила Дню боротьби з раком грудей.

Читайте Знай в Google News!

"Ні, всі ці крапельниці, хімії і операції - зовсім не легка прогулянка. І навіть далеко не нагадують романтичний колаж, створений дизайнерами "Marie Claire" (дивіться далі). Але заставку для нашого інтерв'ю в інтернет-форматі журнал вибрав саме таку. Бо розмова - не тільки про біду і біль, які традиційно пов'язані в нашій свідомості з онкологією. А про можливість цей збій організму перемогти. А ще краще - попередити.

Мені пощастило. Я виявила хворобу на ранній стадії: коли ще нічого не боліло. І саме це дає надію, що перемога - остаточна. Але я дуже хочу, щоб ця біда - оминула кожну з вас. Тому як виявила, і на що варто звертати увагу - розказала в деталях. Діджитал-версія інтерв'ю - уже в мережі: посилання в профілі. З важливим додатком: чек-листом для перевірки себе. Про те, що варто перевірити раз в житті. І раз у рік, і раз на пів року. І - основні симптоми, коли до лікаря варто звернутись негайно. Корисний подарунок до нинішнього Всеукраїнського дня боротьби раком грудей, я вважаю. Варто скористатись. Здоров'я, віри в себе, краси і радості - нам усім", - написала Алла Мазур у підписі до фотографій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо: перемога над раком та молодіжний стиль – як видатні зірки України привітали Аллу Мазур з 55-річчям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що ошатна Алла Мазур запросила українців провести вечір разом.

Також портал "Знай.ua" писав, що телеведуча Алла Мазур залишилася без частини волосся, фахівець постарався.