Олександра Кучеренко - популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а віднедавна ще й дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. У соцмережі Саша показала миле фото, на якому з'явилася в незвичайному образі.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Олександра позує в цікавій Київській локації, за е спиною видно оригінальний фонтан. Перед камерою вона з'явилася в стильному образі, який складається з чорних шкіряних штанів і темної водолазки, поверх якої вона накинула яскравий рожевий піджак цікавого фасону. Волосся Саші розпущене і красиво укладене, а на її обличчі легкий макіяж і чарівна посмішка, в руці вона тримає чи то блокнот, чи то планшет. Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото красуні, засинаючи її компліментами в коментарях, багато відзначили, що тут вона дуже схожа на голлівудську зірку Анжеліну Джолі.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.