Відомий шоумен і телеведучий, член Вищої Ліги КВН, наставник "Ліги Сміху" і просто непересічна творча особистість - 33-річний Ігор Ласточкін показав, як ходив у ліс по гриби. Шоумен закликав своїх підписників до діалогу, опублікувавши фото гігантського гриба із питанням "чи можна його їсти". Про це він написав пост у соціальній мережі Іnstagram.

Читайте Знай в Google News!

"Ось це що, хто знає? Їсти можна? Вперше в житті спотикаюся об гриб! Трохи ногу не вивихнув🤣", - жартома написав Ласточкін і поділився з підписниками своїми емоціями.

Комік розмістив фото, на якому гриб маремуха лежить на осінньому листі, а поруч нога Ласточкіна. Ігор зізнався, що вперше в житті спіткнувся об гриб, якого просто не помітив на своєму шляху.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Азартні користувачі і любителі тихого полювання одразу посипались із коментарями.

"Такой грибочек надо уметь готовить)", "На самом деле можно, но там технология обрабатывание целая и не много. Он лечебный )", "Если правильно приготовить то за уши не оттащить😏 а вообще то это мухомор обычный, считается одним из ядовитых грибов, лучше с ним не шутить😀", - пишуть користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, друг Зеленського з Кварталу Ласточкін винайшов унікальний засіб для чоловіків: "І маска, і захист від ляпасів".

Як повідомляв портал Знай.ua, колишній друг Зеленського Ласточкін нарешті з'явився на публіці

Також Знай.ua писав, Ткач з "Кварталу 95" похвалився відпусткою з дівчатками.