Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила жіночний, буквально казковий кадр, взявши участь у новій фотосесії на одному з пляжів Київського моря. Так, дівчина приміряла облягаюче чорне плаття з відкритими плечима, а жіночний образ доповнила прикрасою з крихітних намистин і камінчиків, спадаючим з її волосся, не забувши і про макіяж - виразні смокі айс граціозно підкреслили незвичайний колір очей Лілії.

На сон прийдешній поділюся новими знахідками самопізнання.♥️ Кожен з нас володіє "енергіями": розуму, тіла, підсвідомості і душі. В ідеалі, коли кожна з них бере участь в нашому житті, ми відчуваємо гармонію і спокій.🙏 На перший погляд легко, але насправді не так вже й просто. Тому, що ми всі звикли жити розумом. Розумом, заснованим на шаблонах, старих установках і досвіді попередніх поколінь. Розум любить факти та докази, але це не завжди працює. Часто одного розуму недостатньо. Для того, щоб насолоджуватися життям, всі чотири складові (душа,розум, тіло і підсвідомість) нашої сутності повинні функціонувати узгоджено. Напевно у кожного було таке, коли розум і логіка говорять одне, а внутрішній голос(душа) - інше. І в результаті вибір душі був найправильнішим. Було у вас так?

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками " зробить те, чого ніхто не очікував.