Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий ролик, створений для популярного серед зірок шоу-бізнесу додатка TikTok.

Так, артистка вирішила показати миттєве перевтілення, спочатку з'явившись без краплі макіяжу, демонструючи натуральну красу, а після приміряла стильний і досить позитивний образ. Красуня позувала в толстовці лимонного кольору, а фірмові кучерики зібрала у високий хвіст. При цьому Настя не забула про макіяж, доповнивши нюдовий мейкап маленькими жовтими стрілками на повіках.

Always choose the bright side 💛😜 (Завжди вибирай яскраву сторону)

Фолловери не пройшли повз, а деякі навіть порівняли Каменських з покійною співачкою Жанною Фріске: "Я побачила Жанну Фріске🙄", " А що це було? На більше вже не тягне? Кошмар", " Настя, ви така красива, талановита. Навіщо вам цей язик "стирчачий"? Він Вас не робить не краще, не сексуальніше, повірте.", "Досить кривлятися", " Настя. Образ просто шикарний, чудовий і карколомний.👍 🔥 👏 Ви виглядаєте як завжди чудово.😆💪".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.