Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, часто ділиться з фоловерами в Instagram незвичайними постами. А нещодавно в мережі виклали фото-колаж, на якому показали, як знаменитість виглядає без фільтрів і з мінімумом макіяжу на обличчі.

Варто відзначити, що 38-річна артистка не робила пластичних операцій і не вдавалася до уколів краси, правильно харчується і займається спортом, пропагує натуральність і навіть користується косметикою лише в "робочі" моменти: світські заходи, свята, зйомки, концерти і тд. Втім, численні шанувальники красуні були здивовані її зморшками, а невдалий скріншот з Сторіс самої ж Віри лише підлив масла у вогонь.

Втім, красуня вже давно не звертає уваги на хейтерів. Незабаром після бурхливого обговорення Віра продемонструвала струнку фігуру в сміливому облягаючому боді чорного кольору, зробивши селфі в одній з примірочних і викликавши справжнє захоплення спортивними формами. Пізніше з'явився ще один кадр від Брежнєвої, яка "дозволила" собі з'явитися перед аудиторією нерозчесаною і без краплі макіяжу. "Я офігенна", - без зайвої скромності заявила співачка, і варто віддати їй належне, адже на її прикладі потрібно вчитися любити себе, приймати такими, якими ми є, бути добрішими і перестати думати про думку оточуючих.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Почитала коменти під минулим постом) стільки компліментів!♥️ Спасибі величезне всім , хто розуміє, що таке робота над собою) і за те, що любите і приймаєте мене будь-якою) були й інші думки 😜 і я вирішила нарешті, що мені теж потрібно сказати свою думку. Моя думка: я офігенна ) вибачте ☺️ тому дозволяю собі фото не розчесаної, без фільтрів і ретуші #какоесчастьелюбитьсебя

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше