Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне відео з їх з Примадонною донькою Лізою, яка разом з братиком Гаррі цього року пішли в перший клас елітної школи.

Так, гордий батько продемонстрував ще один талант харизматичної дівчинки, яка давно мріє стати блогером. Ліза вирішила зіграти на фортепіано в своїй кімнаті, пояснюючи і ілюструючи мелодію. Варто відзначити, що раніше Максим вже показував, як малеча вільно розмовляє з ним французькою мовою, знає культові шедеври живопису і вчиться танцям.

як же швидко дорослішають!

Фолловери не пройшли повз, залишилася захваті від дівчинки і Оля Полякова: "які чудові талановиті у вас діти! Ну диво ж😍 😍 😍", " Ліза молодчинка наша, Як правильно все пояснює і ілюструє!🙌🎼🎶🎹❤️", "«Скаче жи"👍 🏻 😂", " мілаха ❤ ️ така чарівна, розумна і красива Ліза🥰 🥰 🥰", " лялечка👍 😘", " диво!!!😘😍❤️ ❤️❤️", "У вас чудові діти, а ви незвичайний ТАТО!!!".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через Кіркорова, в якому постраждав Галкін.