Російська співачка Лоліта Мілявська розповіла про гарячу пору у своєму житті. Виявляється, артистка не має часу навіть, щоб вийти в ефір на зустріч зі своєю аудиторією - зайнята, як загнана коняка.

Читайте Знай в Google News!

Про це співачка розповіла в ефірі, опублікованому у своєму Іnstagram.

Лоліта аж на вечір пригадала, що не виходила в соціальні мережі через нестачу вільного часу.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"У мене спекотна пора, Вибачте, але до вечора згадуєш, що нічого не зняла для підписників). ⁣⁣А вранці, знову забіг і знову нічого не зняла, тому що в основному знімали мене)).⁣⁣ На НТВ стартує проєкт, який я вела 13 років тому під назвою "Суперстар".⁣⁣ Не маю права поки до прем'єри, розповідати все, що станеться в кадрі, але повірте, Вам сподобається.⁣⁣ Дуже рекомендую молодому поколінню, Вам буде над чим подумати☝️😘", — розповіла Мілявська.

Фолловери одразу відреагували на відео Лоліти і пустилися коментувати її активність: "❤️😍😘красотка !", "Оооуу, ожидается очередная бомба😍😍🔥🔥", "Шикарная как всегда ❤️", "
Будем смотреть!!! Очень идёт этот образ🔥".

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Лоліту "спалили" в чорному джипі з давнім другом Путіна.

Як повідомляв портал Знай.uа, 60-річний Ігор Ніколаєв задумався про власну заміну

Також портал "Знай.ua" писав, що Лоліта Мілявська новою зачіскою і стрункою фігурою заново закохала в себе.