Російська актриса Наталія Панова прославилася завдяки тому, що грала в серіалі "Бригада" дівчину Олену, кохану Саші Білого (Сергій Безруков). Крім того, жінка є психологом і навіть на своїй особистій сторінці намагається допомагати людям порадами, власними практиками і досвідом. Новий пост про страхи вона опублікувала в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"Часто просять поділитися своїм досвідом щодо страхів: чи не страшно виходити на сцену / зніматися і т д? Було страшно. Звичайно. Страшно було все.Вступати до інституту було страшно, але адреналін зашкалював. Нереальне звільнення! Перший Етюд в кінці 1-го курсу на іспиті-моторошно страшно, тим більше він мені не подобався. Відчувала себе ідіоткою і бездарністю. Все не виходило. #провал. Перша роль в театрі-дуже страшно, після класичної російської школи грати в стилі вистав р.Віктюка (театр місяця) було більш ніж незрозуміло і незатишно", - пише Панова.

Наталія Панова, фото: Instagram
Наталія Панова, фото: Instagram

Вона зізнається, що перший раз роль в кіно було не страшно, тому що це була масовка, а ось з іншими ролями – по-різному. Хвилююче було вести заняття і тренінги, але страху не було. При цьому мегастрах вона випробувала, коли зважилася відкрити свій проект.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

" я вас розчарую, але акторів не вчать долати страх, звільнятися від нього. Ти просто йдеш в нього і все. З одного боку-це плюс: ти не думаєш, а просто береш і робиш. ⠀ Я "перетягнула" цей принцип і в життя: між йти в свій страх чи ні, я частіше вибирала йти. А іноді не треба було). Мабуть, сміливість-це моя якість. З іншого боку було багато гальмуючих факторів, де я не могла вчинити дію. І цьому теж були причини", - стверджує вона.

Також вона розповіла, чому змогла навчитися в плані роботи зі страхами. Головним стали психологічні техніки, глибока робота з тілом, робота з патернами і переконаннями, і терапія.

"загалом, довгий і звивистий шлях, щоб відпрацювати так багато: невпевненість, неясність, помилкову бездарність та інше, приховане всередині", - говорить вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Безруков з "Бригади" повторює сумну долю батька.

Як повідомляв Знай. ua, розбитий Сергій Безруков розповів про втрату близької людини.

Також Знай. ua писав, що Сергій Безруков з "Бригади" став тягловим конем без упряжі.