Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, втікши від дощової осені в спекотний Єгипет і позуючи в одному з готелів Шарм-ель-Шейха. Так, артистка приміряла шикарне чорне плаття з глибоким декольте і розрізом на нозі, суцільно вкрите паєтками. У такому жіночному вигляді красуня вирушила на вечірній променад, доповнивши образ срібними босоніжками на підборах і макіяжем з виразними стрілками і винною помадою на губах. При цьому Настя не упустила можливості блиснути стрункою фігурою і довгими ніжками.

Що перше ви побачили, глянувши на це фото❓

Фолловери не пройшли повз: "ніжки супер🔥 🔥 🔥", " шикарна жінка✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨", "бездоганний овал обличчя", "побачив блиск очей Мони Нани!😁 💐 👍 ", "Цей хижий погляд^_^", " суперськи шикарна і чарівна🏆💜☘️☘️🌸🌸🌸🌸🌸", "шикарну жінку😍 🔥".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.