Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, втікши від дощової осені в спекотний Єгипет і позуючи в одному з готелів Шарм-ель-Шейха. Так, артистка приміряла стильне монокіні з "хижим" леопардовим принтом і глибоким декольте, доповнивши жіночний образ масивними сонцезахисними окулярами в тон до купальника і акуратними браслетиками на лівій руці. При цьому красуня грайливо прибрала волосся назад і зазначила, що демонструє фігуру без краплі фотошопу та інших фоторедакторів.

в якій програмі зменшується талія? 🧐

Фолловери не пройшли повз: "Зважені та щасливі😂 🤣 😆", "програма в голові", " ви чудова !🌹 ", "Анастасія як завжди напрошується на комплімент", " ти прекрасна.", "В танцювальній?!😁 ", "Не потрібні ніякі програми, тільки за натур продукт"💪 👏", " 🤣 🤣 🤣 талія норм👌".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще