Відомий, вже не перший десяток років, український співак Павло Зібров у холодні жовтневі дні не забуває радувати шанувальників. Нещодавно веселий вусань звернувся з дуже цікавим питанням про нову фотографію, на якій засвітив свого песика Габі і апетитний коровай.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Павла Зеброва в мережі Instagram.

Публікація Павла Зіброва, скріншот: Instagram
Публікація Павла Зіброва, скріншот: Instagram

"Вгадайте, хто вкусив більший шматок короваю - я чи Габі?", - запитав у шанувальників Павло Зібров.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Варто зазначити, що буквально за кілька годин публікація зібрала всього близько 300 лайків, що говорить про невелику втрату популярності в мережі, однак, віддані шанувальники не забувають про вусатого веселуна і діляться думками: "Господареві, звичайно, більше дістається! Тому у собак такі сумні очі..."; "Габі"; "Ви"; "А що собачці їжа не сподобалася?".

Також нагадаємо нашим читачам, що знаменитий український співак Павло Зібров і його дружина Марина в серпні відсвяткували нефритове весілля – 26 років разом. Нещодавно артист виклав в мережі Instagram романтичне фото зі своєю коханою в чорно-білих тонах і зізнався їй у коханні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Зібров без вусів, Приходько у вишиванці та Боржемська в обіймах головного чоловіка: зірки влаштували флешмоб до Дня захисника.

Як повідомляв Знай.uа, безвусий Павло Зібров згадав молодість і присягу, яким був красенем о 23: "купайтеся в щасті".

Знай.uа писав, Могилевська показала, як "відриваються" Яма, Ткач, Дантес і Дорофєєва, Полякова, Білик: "Мій вечір!".