Відома фото- і фітнес-модель родом з Німеччини Міржам Шері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. У красуні більше 1,7 мільйонів фоловерів, які не тільки насолоджуються її бездоганною фігурою, але і мотивуються інформативними постами дівчини про тренування, любов до себе і правильне харчування.

Нещодавно знаменитість виставила відверте фото, зроблене навпроти дзеркала, що дозволило її аудиторії розглянути фігуру красуні з усіх боків. Так, Міржам приміряла лише крихітні стрінги чорного кольору і міні-топ, проте поскаржилася, що часто отримує неприємні повідомлення від чоловіків, які "розцінюють її, немов річ". Модель зізналася, що показує оголене тіло не заради захоплених відгуків чоловіків, а тому, що обожнює свої форми і пишається тим, що вона жінка.

Привіт, прочитайте будь ласка до кінця. Так, звичайно, я розмістила це, щоб привернути чоловічу увагу і бути заспамленою фотками Д (членів) і т. д.! Звичайно, я хочу, щоб мене сприймали як об'єкт! Я люблю це! Моя впевненість настільки низька, мені потрібна увага старих онлайн! Будь ласка, спамте мене збудженими повідомленнями і Візьміть мене в якості об'єкта для свого вечора! 🔽🔽🔽 Ой почекайте. ЦЕ БУВ САРКАЗМ. ПИШАЮСЯ СВОЇМ ЖІНОЧИМ ТІЛОМ !!!!!!!!

Варто відзначити, що фітнес-кар'єра Міржам почалася досить випадково - в 2008 році красуня прийшла в спортзал, щоб позбавиться від болю в спині, але поступово результат від тренувань почав подобатися їй все більше. Красуня-одна з небагатьох інфлюенсерів, яка не збільшувала груди, сідниці, не вдавалася до різних пластичних операцій і не видозмінювала обличчя за допомогою філерів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Дівчина частенько публікує кадри без макіяжу, відео тренувань, колажі з вдалими/невдалими фото, щоб навчити прихильниць по всьому світу любити себе такими, якими вони є. Також фітнес-красуня - веган і є амссадором бренду спортивного харчування з США "BANG ENERGY".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше