Незважаючи на поважний вік, життя знаменитої співачки Надії Бабкіної б'є ключем. Після перенесеної важкої форми коронавірусу і коми, вона вже повернулася до своєї активної діяльності. Нещодавно Бабкіна повідомила, що після довгої перерви знову зіграє у виставі "Ніч перед Різдвом", і виконає свою улюблену роль імператриці.

Щільний графік може вимотати кого завгодно, але не Бабкіну — адже вона напевно знає, як відновити ресурс. Вдома її чекають двоє найулюбленіших чоловіків. Це 40-річний коханий Євген Гор і 45-річний син актриси Данила Заседательов, який нещодавно взяв мамине прізвище і тепер Бабкін. У своєму Instagram артистка виклала миле сімейне фото, на якому вечеряє зі своїми близькими. Вона зізналася, що ввечері після роботи поспішає додому.

"Справжнє щастя повернутися додому після довгого робочого дня. Тут тебе чекають. Тут в повітрі витає запах свіжоспеченого торта, приготованого руками коханої людини. Тут за столом збирається вся сім'я – діти, онуки... Будинок-Це місце, де я набираюся сил і енергії, це те місце, куди я рвуся всією душею."—- написала Бабкіна під фотографією.

Фото дуже сподобалося шанувальникам артистки-всього за день воно набрало понад 20 тисяч лайків і масу схвальних коментарів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадавши, чоловік відгодував до 100 кг, а тепер незадоволений – як на "модному вироку" обтесали зайве 48-річної пампушки.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що "Модний вирок" перетворив вчительку в спекотну красуню – беріть на замітку.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кім Чен Ину винесли наймиліший Модний вирок-зухвалий бандит.