Ще недавно колишня учасниця "Дом-2" Олени Рапунцель болісно переживала розрив з Максимом Колесніковим, який зараз знаходиться на проєкті. Однак, це тривало недовго.

Тепер Олена Рапунцель не самотня - поруч з нею молодий красень Ілля, який працює танцюристом в клубі.

Про нові стосунки Олени Рапунцель з татуйованим стриптизером вже почало ширитись чимало чуток, тому зірка "Дом-2" вирішила особисто розповісти про свій новий бурхливий роман. Про свої стосунки з Іллєю Олена повідала в інтерв'ю для Дом2Life.

Дівчина розповіла, що її нового бойфренда звуть так само як і батька її дитини (Ілля Яббаров) - Іллею. Йому 22 роки, і вони зустрічаються вже близько місяця. Парочка познайомилася в одному зі столичних нічних клубів - Олена там відпочивала з подругою, а Ілля працював - танцював стриптиз. Дівчина відразу зустрілася очима зі спекотним красенем, а той не встояв перед її чарами.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Спочатку ми тільки спілкувалися, потім у нас виникла взаємна симпатія. Був момент, коли ми посварилися, а два тижні тому все ж вирішили зустрічатися. Поки Ілля не познайомився з моїм сином, та й я нікуди не поспішаю. Він своєю чергою нормально ставиться до того, що у мене є дитина. У нього є молодші брати, тому він дуже добре ставиться до дітвори. Моя мама знає Іллю поки лише заочно. Я їй мало що розповідаю, щоб вона не переживала і не лізла в мої відносини. Сестра теж не в курсі", - поділилася 23-річна зірка реаліті.



Зараз Рапунцель знаходиться в Сочі, куди Ілля прилітав до неї всього на один день. Дівчина розповіла, що вони відмінно провели час, поки її син Богдан знаходиться з матір'ю у Владивостоці.

Олена зізнається, що вперше за довгий час відчуває себе щасливою і просить прихильників не критикувати обранця. Адже на Іллю вже й так пролилося досить хейту: коли його перші фото потрапили в мережу, користувачі охрестили його злочинцем за величезну кількість татуювань і специфічний погляд.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Рапунцель залишилася без принца: зірка Дом-2 проміняв дружину на тещу

Як повідомляв портал Знай.ua, культовий проект "Дом-2" залишиться без даху

Також Знай.ua писав, 8-річна донька шокувала зірку "Дому-2" Боню