До старту проєкту СТБ "Холостячка" залишаються лічені дні. Телеглядачі вперше побачать чоловічу боротьбу за серце героїні - відомої української актриси театру і кіно, зірки серіалу "Кріпосна" Ксенії Мішиної.

Саме за її прихильність боротимуться 15 найдостойніших чоловіків країни.

На першій вечірці глядачі нарешті побачать учасників нового шоу та дізнаються про враження, яке вони справлять на Ксенію. Одним з претендентів на серце Холостячки став 28-річний радіоведучий радіостанції "Русское Радио Україна", учасник Ліги сміху та інших телевізійних проєктів Андрій Рибак.

Перед проєктом у Ксенії та Андрія було спілкування в соціальних мережах, однак воно настільки не склалося, що Холостячка навіть заблокувала молодого чоловіка в Instagram.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

Уже цієї п○ятниці, 23 жовтня глядачі дізнаються, чи зможе Андрій змінити думку про себе при "живій" зустрічі з Ксенією.

"Я йду в цей проєкт боротися за дівчину. Конкуренція мене зовсім не лякає. Є невелике хвилювання, але перед важливими подіями воно завжди присутнє", - прокоментував учасник проєкту в інтерв'ю для СТБ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо цікаві факти про нове реаліті "Холостячка" з Ксенією Мішиною

Як повідомляв портал Знай.ua, Холостячка Мішина побачить претендентів на своє серце

Також Знай.ua писав, "Холостячка" Мішина несподівано заговорила про порно.