Чемпіонка світу з бодібілдингу Наталія Кузнєцова може шокувати того, хто побачить її в перший раз. Не кожному чоловікові вдається домогтися таких вражаючих результатів і таких м'язів, як у неї. Крім своїх спортивних досягнень і численних титулів, Наталя ще активний користувач Instagram, і регулярно радує своїх шанувальників яскравими і вражаючими знімками.

Звичайно, левова частка цих фото зроблена в тренажерному залі — адже більшу частину свого часу Кузнєцова проводить саме там, удосконалюючи свої і без того шикарні результати. На новій фотографії Амазонка (саме такий псевдонім вибрала для себе "Залізна леді" ) сидить на тренажері. На ній спортивна майка в обтяжку і модні рвані легінси, які роблять її стильною навіть в такий прозаїчний момент життя, як тренування.

Фото сподобалося шанувальникам Кузнєцової-всього за кілька годин запис набрала понад 11 тисяч лайків.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Onuka дала поради молодим мамам, страждаючим від депресії після пологів: лайфхаки щасливої жінки.

Як повідомляв "Знай.иа", співачка MamaRika перетворилася на "Скажене дівчисько" через карантин

Знай.uа писав, учасники "Кохання на виживання" Настя та Олег розповіли про стосунки після проекту: "Смс з погрозами"