Відома українська ведуча, зірка телеканалу "1+1" Лідія Таран, якій свого часу приписували романтичні стосунки з лідером гурту "Бумбокс" Андрієм Хливнюком, поділилася невеликою історією про перше кохання. Тепер у Лідії є один улюблений колір - все з волі випадку.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лідії Таран в мережі Instagram.

Публікація Лідії Таран, скріншот: Instagram
Публікація Лідії Таран, скріншот: Instagram

"Про любов з першого погляду. Мою таку першу звали Вова... у нього було красиве волосся, прям як у дівчини. На побачення з ним я спізнилась на 1,5 години, так старалась і наряджалась, потім довго чекала тролейбуса на ВДНХ. Ну і фсьо. Він мене не дочекався. Так швидко і згасла та перша закоханість. І більше ми не бачились, ні разу...

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Усе ніби зрозуміло, але от підсвідомо з того часу, у мене збереглася слабкість до всього рудого - собак, котів речей і людей ( так, у Вови був такий красивий мідний відтінок волосся). Усвідомила це, коли шукала собі все нове в нову хату. До цього мідно-рудого я сама приходила кілька разів, перевіряла свої тактильні відчуття, і чи буде тішити мене далі, ну і чи буде мене чекати стільки, скільки треба.

Минув місяць, вже з десяток друзів на новосіллі встигли оцінити і навіть потанцювати на... ми назвали його Вова, як ви розумієте, я обіцяла вам ділитись класними знахідками в процесі ремонту. Так от цей диван - одна з них. Від родом із Запоріжжя, його братів і сестер замовляють навіть до Берліна та Нью-Йорка! (Так, @barvamebel Вам є, чим пишатися) він трансформується , складається (у сторіз покажу як) а головне має хорошу енергетику! А Ви вірите в любов з першого погляду?!", - поділилася Лідія Таран.

Лідія Таран, фото: Instagram
Лідія Таран, фото: Instagram

До слова, публікація телеведучої буквально за кілька годин зібрала більше 4 тисяч лайків, а також десятки коментарів: "Лідочка, швидше ні. Вона виростає поступово. А те, що було до цього - це досвід"; "Вова чудовий"; "Ліжко Вова? Хм, а чому не Макс? Звучить красивіше!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, ведуча показала ідеальну фігуру в купальнику: знайшла "українські Мальдіви" в останній день літа.

Як повідомляв Знай.uа, ведуча Лідія Таран привела фанатів у захват зміною іміджу: "Головне, щоб зуби не випадали".

Знай.uа писав, Лідія Таран заговорила про "роман" з лідером "Бумбоксу" Хливнюком, мовчали 14 років - "Happy End".