Зіркова ведуча ТСН Лідія Таран показала шанувальникам частинку свого життя "за кадром". Вона опублікувала фотографії в бікіні з берега річки і поділилася думками з приводу карантину і усвідомленого літа.

Читайте Знай в Google News!

"Перше свідоме літо в житті😀Жодного разу не рятувалась втечею в іншу країну, не змінювала собі і не прилаштовувалась під когось. Так склалося, і це прекрасно😄 не хочу дякувати карантину, але підсумовуючи літо, ставлю йому💚 💛 🧡 ну і Десні, звичайно, яка чудово зіграла роль Мальдів 😀 Гребемо в осінь", - написала Лідія під постом.

Шанувальники не пройшли повз пляжного фото ведучої і залишили чимало компліментів Лідії. Однак деякі помітили, що вона рідко публікує фотографії в повний зріст і припустили, що у неї якийсь комплекс з цього приводу.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Красуня", "Ліда, чому не фотографуєтесь на повний ріст, у Вас комплекс?", "Клас", " це краще за студію❤️", "яка сексувальна видуча"," Краса врятує світ", - захоплюються коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зіркова ведуча Лідія Таран похвалилася незвичайним рецептом вафель.

Як повідомляв Знай. ua, ведуча Лідія Таран привела фанатів у захват зміною іміджу.

Також Знай. ua писав, що Лідія Таран заговорила про" роман "з лідером" Бумбоксу " Хлівнюком, мовчали 14 років.