Приблизно 14 років тому активно гуляли гарячі чутки, що відомий співак, лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк написав пісню "Happy End" надихнувшись стосунками з Лідією Таран, яку українці знають як телеведучу телеканалу "1+1".

Сама ж зірка теленовин Лідія Таран останнім часом тримає особисте життя під сімома замками. Знаменитостям приписували роман, сам співак не спростував версію про свої залицяння до Лідії Таран.

Андрій Хливнюк, фото з Instagram
Андрій Хливнюк, фото з Instagram

Зі свого боку, Лідія впевнена, що в пісні йдеться не про неї, а що це лише образ. Втім, ведуча розповіла, що неодноразово проводила час з артистом, йдеться у "Світському житті".

"Я думаю, що Андрій художник високого рівня і це просто образи. Я навіть цю пісню не чула, просто потім мені хтось сказав: "О, там є пісня про новини". Це було до Мезозойської ери. Був клуб "Бабуїн", він там співав... Але це був такий час, коли всі тусять ввечері. Ти дуже молодий, у вас якісь вечірки, там концерт, там концерт, ви постійно ходите, ну, вільні люди.", - прокоментувала Таран.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на побачення з Хливнюком — відома співачка захомутала розведеного соліста Бумбоксу.

Як повідомляв Знай.uа Андрій Хливнюк з "Бумбоксу" гаркнув на журналістку за питання про розлучення: "Ідіть у....".

Знай.uа писав, лідер "Бумбокс" вперше розповів про створення культової пісні "Вахтерам".