Зіркова ведуча ТСН Лідія Таран показала шанувальникам частинку своєї роботи "за кадром" і зазначила, що саме під час монтажу їй не страшно бути ненафарбованою. Відповідні фото, які викликали захват у шанувальників, вона опублікувала в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"не страшно бути "ненафарбованою" в монтажній апаратній, коли робота в кайф! Монтуємо для вас начинку святкового ефірного пирога 24 серпня. Більше спойлерів дати не можу, залишилося кілька днів почекати, і самі побачите", - заінтригувала Лідія.

Фанати прийшли в захват від нової публікації. Їй зробили масу компліментів і відзначили, що вона дуже мила і красива і їй зовсім не обов'язково наносити макіяж. Однак не обійшлося без жартів і один з шанувальників згадав недавній епізод в прямому ефірі з іншою ведучою і зазначив, що "головне, щоб зуби не випадали.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Лідуся ві і так красуня,сьогодні повертаюся з Романтік,завдяки вам я виграла поїздку", "Чарівна завжди", "Лідія, вам "ненафарбованою" набагато краще:)", " ніжна і прекрасна 😉", "Ви чарівна, мила і справжня", "А Ви ненакрашеная взагалі красуня ❤️", "Гарна", "Вам дуже пасує ненакрашеною бути. Ві гарна.☺ 👍 ", "І так гарні"," той випадок, коли макіяж не обов'язковий, ви чарівна"," Я обожнюю натуральну красу, ви супер"," головне щоб зуби не випадали", " дуже мила і справжня!Чек❤️Чекаю сюрпризів!",- пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зіркова ведуча Лідія Таран похвалилася незвичайним рецептом вафель.

Як повідомляв Знай. ua, Ірма Вітовська заговорила про біль українців.

Також Знай. ua писав, що Лідія Таран заговорила про "роман" з лідером "Бумбоксу" Хлівнюком, мовчали 14 років