Популярна співачка, акторка, шоувумен і просто неймовірна жінка Лоліта Мілявська звернулася до своїх шанувальників з історією про те, як вона проводить свій вихідний. Виявилося, що Лоліта вміє не тільки співати, вона також і справжня домогосподарка.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лоліти Мілявської в мережі Instagram.

"Мій вихідний)) кілька мішків сміття, куди пішли всі висохлі за тиждень квіти і після цього легке прибирання електрошваброю від Керхер @karcher_russia).⁣ Познайомилася з чудовою дівчиною Марією, яка працює в цій компанії давно через заміну однієї не дуже моделі на дуже класну наступну). А тепер вона мені прислала на тест-драйв нову, на чотирьох валиках). Нам, ледачим і пашущим, саме воно!!⁣ Користуюся кілька років попереднью. Велика - явно для заміського майна необхідна, адже вона ще й нерівні підлоги з каменю миє.⁣ Зрозуміла тільки тепер, що пишу з любов'ю до швабри, як мужики про машини. Р. S. після того, як дописала пост, домила коридор, зрозуміла, що швабра і сміття зібрала, це вже щось новеньке.", - підписала публікацію Лоліта.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

До слова, відео Лоліти за кілька годин зібрало сотні тисяч переглядів і безліч коментарів: "Ти правда любиш, коли ми даруємо квіти? Ти і сама квітка ще та, люба"; "Як стрижка йде Лолі"; "А які шкарпетки, мммм, по - домашньому"; "І ходу обожнюю... роднуля".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Лоліта з головою занурилася в неймовірне і заінтригувала фанів: "Не маю права поки до прем'єри".

Як повідомляв Знай.uа, Лоліта показала останній подарунок від Цекало: раритет чекав зоряної години десятки років.

Знай.uа писав, Костюшкін з "Чай вдвоем" зірвав з себе одяг перед "чарівним" дзеркалом: "Я не жирний".