У жовтні журнал "Фокус "традиційно представив рейтинг "100 найвпливовіших жінок України". У 2020 році в топ потрапили відразу чотири популярні телеведучі каналу 1 + 1 — Алла Мазур, Наталія Мосейчук, Лідія Таран і Катя Осадча. Саме ці жінки мають найбільший вплив на політичні, економічні, суспільні та культурні процеси в країні.

Читайте Знай в Google News!

Лідером в рейтингу серед всіх телеведучих цього року стала Алла Мазур — незмінна ведуча програми ТСН.Тиждень на каналі 1 + 1. Алла знаходиться на 36-тому місці. У 2018 році вона також була першою серед всіх телеведучих і посіла тоді 60-ий рядок у списку.

Алла Мазур, фото: пресслужба "1+1"
Алла Мазур, фото: пресслужба "1+1"

Рік тому Аллі Мазур діагностували онко. Телеведуча повідомила про це в своїх соціальних мережах і закликала всіх регулярно перевіряти стан здоров'я. Ведуча продовжила вести прямі ефіри ТСН.Тиждень і паралельно проходила лікування. Після кількох курсів хіміотерапії, операції, Алла заявила в свій день народження, що перемогла хворобу та вийшла в новому образі в ефір — з натуральним сивим кольором волосся і з короткою зачіскою.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Своєю відвертістю, вона вплинула на ставлення до онкохворих в суспільстві, надихнула тисячі жінок вчасно піти на обстеження, щоб зберегти життя, не боятися говорити про проблеми близьким і всьому оточенню. Французький модний журнал в Україні Marie Claire присвятив Аллі п'ять обкладинок.

Наталія Мосейчук, фото: пресслужба "1+1"
Наталія Мосейчук, фото: пресслужба "1+1"

В цьому році до числа впливових жінок України за версією журналу приєдналися Наталія Мосейчук (71 місце) і Лідія Таран (78 місце). Народна телеведуча, як називають Наталю Мосейчук, вільно говорить на суспільно-політичні теми, не соромиться у висловлюваннях в програмі «Право на владу». Наталія заснувала соціальний проєкт «Право на освіту», де ініціює відкриття шкіл при лікарнях для дітей, які перебувають на тривалому лікуванні.

Школи супергероїв працюють в Охматдит в Києві, Херсоні, Житомирі. Телезірка, педагог за освітою, четвертий рік поспіль курує премію «Global Teacher Prize Ukraine» та нагороджує вчителів, які навчають маленьких пацієнтів в медичних установах, інтернатах, дитячих будинках, інклюзивних центрах в спеціальній номінації «Вибір серцем».

Лідія Таран, фото: пресслужба "1+1"
Лідія Таран, фото: пресслужба "1+1"

Ведуча новин Лідія Таран активно займається благодійною діяльністю. У 2016 створила медіапроєкт «Здійсни мрію», який втілює в життя мрії маленьких пацієнтів українських лікарень. Цього літа Таран приєдналася до акції на підтримку людей з важкими діагнозами та їхніх сімей і розповіла, як пройшла через таке випробування, коли у її батька виявили рак. Попри тотальну зайнятість на роботі, вона намагається вести активний спосіб життя — займається плаванням, йогою, катається на лижах, на SUP-борді.

У рейтингу на 93 місці Катерина Осадча, майстриня коротких інтерв'ю з політиками і зірками, яка утримує провідні позиції у програмі “Світське життя”. Серед впливових називають актрису Студії "Квартал 95" Олену Кравець. Вона посіла 95 сходинку рейтингу.

В онлайн-версії до Мазур, Мосейчук, Таран і Осадчої приєдналася ведуча Сніданок з 1+1, улюблениця авдиторії Людмила Барбір, яка зайняла 53 позицію в категорії «Кумири і майстри».

Катя Осадча, фото: пресслужба "1+1"
Катя Осадча, фото: пресслужба "1+1"

Олена Кравець, фото: пресслужба "1+1"
Олена Кравець, фото: пресслужба "1+1"

Людмила Барбір, фото: пресслужба "1+1"
Людмила Барбір, фото: пресслужба "1+1"

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, любитель одружуватися Остапчук збентежив фанатів інтимним зізнанням: "На slowmo і ще раз"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Приходько розкрила всі свої секрети і запропонувала погратись: "Найбільше я боюся..."

Також "Знай.ua" писав, що Андре Тан після одужання від Covid-19 заговорив про розлучення: "Весь цей жах..."