Великого галасу в мережі викликала майбутня участь репера Тіматі в новому сезоні шоу "Холостяк". Ще спекотним літом артист був у стосунках з Анастасією Решетовою і займався вихованням їхнього спільного сина Ратміра. А на початку вересня пара раптово повідомила про розставання.

Читайте Знай в Google News!

І несподівано для мільйонів шанувальників і колишньої через два тижні Тіматі заявив, що він вже готовий вибрати нову кохану. Були й такі зірки, які засудили колегу, за те, що він пішов на проєкт, ледь розлучившись з матір'ю своєї маленької дитини. Про це активно пишуть російські ЗМІ.

Тіматі і Решетова / фото: Instagram
Тіматі і Решетова / фото: Instagram

Наприклад, ведуча "Дому-2" Ксенія Бородіна зазначила, що на дане шоу йдуть не за любов'ю, а за піаром і популярністю. Співачка Слава обурилася участю репера в реаліті, повідомивши, що сучасні зірки готові піти на все, щоб прославитися. Рита Дакота заявила, що подібні проєкти підносять дітям невірні життєві установки.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Ксенія Бородіна, фото Instagram
Ксенія Бородіна, фото Instagram

Проте, незважаючи на велику кількість негативних відгуків, бажаючих взяти участь в "Холостяку" з Тіматі виявилося багато. Заявки подали понад 30 тисяч дівчат, серед яких опинилася колишня учасниця "Дому-2" Марина Мексика. Представник шоу заявив, що яскрава брюнетка хоче потрапити в реаліті, але поки її кандидатуру не підтверджено. Відомо, що Марина навіть скористалася своїми знайомствами, щоб підвищити шанси.

Тіматі, скріншот відео
Тіматі, скріншот відео

З'явитися в шоу побажала і ексучасниця телепроєкту "Дом-2" Тетяна Охулкова. Вона зізналася, що теж відправила заявку на участь у кастингу шоу "Холостяк". Однак дізнавшись, що в цьому сезоні холостяком буде репер Тіматі, дівчина передумала йти на проєкт.

Таня Охулкова, скріншот: Instagram
Таня Охулкова, скріншот: Instagram

"Мені відповіли відразу, що заявка на розгляді, але потім я дізналася, що холостяком буде Тіматі, і якось перехотіла. Думаю, це був швидкоплинний спалах, що хочу знову на ТБ. Я поставила собі за мету вище: бути відомою як одиниця, а не за рахунок когось", - передає слова Тані офіційний портал "Дом–2".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, холостячка Мішина побачить претендентів на своє серце: без квітів, на мотоциклах і велосипедах.

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Дому-2" хоче боротися за Тіматі в шоу "Холостяк": підключила важку артилерію.

Знай.uа писав, парад наречених для Тіматі: донька співачки Слави зібралася на "Холостяк", мама здивувала реакцією.