Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантне селфі, на якому позувала в досить сміливій сукні з глибоким декольте, суцільно прикрашеній чорно-золотими паєтками, що переливаються, а також шкіряній масці, дуже нагадуючи культову Жінку-кішку. Так, артистка заінтригувала численних фанатів несподіваною новиною - виявляється, вона досить тривалий час готувалася до участі в шоу "Діти проти зірок" і навіть вчилася ходити по канату. Нана грайливо запропонувала вгадати, чи буде вона ходити на підборах, або ж босоніж.

Вже наступного тижня ви побачите як я займаюся...слеклайном. 😈💫 Не варто бігти в Google, зараз все розповім. 😁 На Новому каналі виходить шоу "Діти проти зірок" де я буду ходити по канату. 🤸 Босоніж або на підборах? Як ви думаєте? Відповідь побачите в ефірі! 📺👀

Фолловери не пройшли повз: "Ваув, дуже, дуже класно і неповторна🔥❤️🔥 🔥"," ого Кішечка", " ой вей, матусю!😱 🔥 ❤ ❤ ❤ ", "На вході сказали одягнути маску?)))".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.