Вже цієї п'ятниці, 23 жовтня, о 19:00 на телеканалі СТБ стартує реаліті "Холостячка" з Ксенією Мішиною. Українська акторка стала першою героїнею новоствореного проєкту. Зйомки тривали під великою таємницею і досі невідомі імена всіх учасників.

Знай.ua вирішив розповісти для читачів, що вже відомо про нове реаліті та які несподівані історії глядачі тільки побачать у щоп'ятничних випусках.

Героїня "Холостячки" Ксенія Мішина, фото: СТБ
Героїня "Холостячки" Ксенія Мішина, фото: СТБ

Почнемо с того, що всі 16 учасників (чоловіків) пройшли великий кастинг на участь у цьому проєкті. Не 15, як повідомлялося раніше, а 16! Одна людина стане сюрпризом для героїні. І обирати своє кохання Ксенія буде практично з найкращих, перспективних та молодих претендентів. Нам відомо, що за серце 31-річної героїні будуть змагатися хлопці навіть молодші за неї. Одному з них - 23 роки. Але виглядати він буде серйознішим, ніж дехто з учасників.

Напередодні старту "Холостячки" СТБ розкрив, що учасником реаліті став 36-річний "юрист на мільярд" Євген Ковтуненко.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Євген Ковтуненко, фото: СТБ
Євген Ковтуненко, фото: СТБ

"Це було круто! Це, мабуть, найкраще, що зі мною відбулося у житті! І такий досвід ні з чим не зрівняний!" - зізнався Євген.

Євген Ковтуненко, фото: СТБ
Євген Ковтуненко, фото: СТБ

Євген розповів, що на час проєкту залишив всю роботу, свої бізнеси, аби насолодитися спілкуванням з чарівною Ксенією. Хоча це стосується усіх учасників - всім довелося зосередитися лише на участі у реаліті.

Також відомо, що за допомою гумору за увагу Мішиної буде боротися Олександр Еллерт - автор і сценарист студії "Квартал 95". Він дуже кумедно розповів про свою першу і другу зустріч з Ксенією ще до проєкту.

Олександр Еллерт, фото: СТБ
Олександр Еллерт, фото: СТБ

Вперше він побачив Ксюшу на Новому каналі, коли прийшов підтримати Євгена Кошового у шоу "СуперІнтуїція". А проти нього грала Тіна Кароль. З нею тоді були Женя Кот та Ксенія Мішина.

"У чорному гольфі, скромна, красива з довжелезним волоссям... Ось ці оголошення, знаєте, "Куплю волосся дорого", ось якби Вона їх продала, то їй би вистачило на новенький Ланос з підігрівом сидінь", - ось так з гумором поділився враженнями Еллерт.

Ксенія Мішина, фото: СТБ
Ксенія Мішина, фото: СТБ

І так, він цілком правий! Тільки подивіться на цю красу!

Вдруге Олександр побачив Ксенію під час відеозв'язку, коли вони разом стали учасниками онлайн курсів американського автора Стіва Каплані.

"Ноут, ZOOM трансляція, друге підборіддя, улюблені шорти... все зі мною. Крім мене і Стіва, в цій конференції ще людей 170... і серед них... Зрозуміли, так?! Знову Вона... вже по-іншому красива... з незаконно ефектним домашнім мейком і все те ж волосся... Ланос коротше не купила", - додав Еллерт.

А третя їхня зустріч відбулася вже на "Холостячці". До речі, серед чоловіків-учасників є друг і колега Олександра - Андрій Рибак.

Андрій Рибак, фото: СТБ
Андрій Рибак, фото: СТБ

Андрій, як і Сашко, учасник "Ліги сміху" та з гумором на "ти". Тому завдяки цим хлопцям нудно під час реаліті точно не буде.

"Коли я дізнався, що Холостячкою стала Ксенія Мішина - симпатична, кайфова, цікава, пішов нестандартним шляхом і записав жартівливі сторіз. Так ми познайомилися заочно. На проєкт я прийшов поборотися за серденько першої української Холостячки. Була Ксенія Мішина, а стане Ксенія Сашина", - заявив Олександр Еллерт. І можна з упевненістю сказати, що у нього є всі шанси на перемогу.

Але, як виявилося, на проєкті буде ще один "веселун" - відомий блогер та співак Андрій Шатирко. Якщо уважно дивитися анонси реаліті, можно впізнати і його, і його автомобіль (білий Порше).

Ось він приїжджає на авто на першу зустріч з Ксенією.

І як не впізнати цього руденького красеня?!

"Залишилося знайти дружину і ідеально", - пише Андрій Шатирко
"Залишилося знайти дружину і ідеально", - пише Андрій Шатирко

Блогер Андрій Шатирко
Блогер Андрій Шатирко

Хоча він ще не розкрив для своєї аудиторії, що став учасником реаліті. Тож чекаємо новин!

І ще раз нагадуємо, що вже 23 жовтня о 19:00 стартує "Холостячка" з Ксенією Мішиною. Не прогавте найочікуваніше романтичне реаліті року!

А поки - обов'язково подивіться це відео!

Раніше Знай.ua писав, що допоможе учасникам зблизитися з Ксенією Мішиною на реаліті "Холостячка".

Ще Знай.uа писав, як на проєкті "Холостячка" учасники будуть зачаровувати Ксенію Мішину і які подарунки робити.

Також читайте, на якому незвичайному побаченні побувала Ксенія Мішина.